Bagning

Interessen for bagning er stor. Flere og flere sætter pris på bagning på egen hånd og de mange gevinster der følger med det at bage selv. Både duften og smagen af nybagt hjemmebag er fantastisk og faktisk behøver bagning ikke at være et stort og avanceret projekt. Med få gode ingredienser kan du bage lækre brød og kager der sagtens kan indgå som en del af en sund livsstil. Viivaas eksperter har udvalgt en række lækre produkter til den ultimative bagning. Med Viivaas webshop kan du få mel, bageblandinger og meget andet til din bagning leveret lige til døren.

Drømmer du om et vægttab eller om at implementere nogle lidt sundere spisevaner i din hverdag, behøver du ikke at udelukke bagning. Bagning kan nemlig sagtens forenes med en sund og fornuftigt livsstil - det kræver blot at du udvikler din bagning en smule. I Viivaas webshop finder du en række produkter der gør det nemmere for dig at forene din bagning med nye sunde vaner. Med det økologiske og fedtreducerede mandelmel får du eksempelvis bagning med et lavt glykæmisk indeks og et højt kostfiberindhold, mens Fiberfin er et fantastisk produkt, hvis du ønsker bagning der mætter. Bagning i den lidt sødere ende kan også sagtens indgå som del af en sund livsstil. Prøv eksempelvis kageblandingen med Sukrin - lettere bliver det ikke at bage en chokoladekage der både er lækker, smagfuld og som indeholder et minimun af kalorier.

Mulighederne for at variere sin bagning derhjemme er uendelige. Du kan bruge en masse forskellige former for mel, gryn og korn i dine brød og derudover kan gulerødder, squash, nødder og meget andet også sagtens udgøre ingredienser i din bagning. Og det samme gælder når det kommer til bagning af kager. Kager kan nemlig sagtens være andet end kalorietunge flødeskumskager, uden at du af den grund behøver at gå på kompromis med den gode og lækre smag. Prøv dig frem med din bagning og kast dig ud i nye og spændende variationer.