Brødmix, glutenfri Lowcarb-brød (1 kg)

Funktionel Mad Lowcarb-brød (1kg)

kr. 135.9500
MEDLEMSPRIS
135,95 kr
Pris: 169,00 kr
+ 39 kr i håndtering
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 1389
Beskrivelse

En brødmix-blanding der gør det lækkert og smagfuldt at leve sundt. Lowcarb-brød fra Funktionel Mad er den ultimative genvej til et glutenfrit brød med et lavt indhold af kulhydrater. Med kun 1 g kulhydrat pr. skive er dette lowcarb-brød et suverænt bud på et brød til dig der enten vil tabe dig, holde igen med kulhydraterne eller er glutenallergiker. Et højt naturligt fiberindhold sikrer, at du føler dig mæt i lang tid takket være blandt andet FiberFin og fibre fra psyliumfrø. Køb blandingen Lowcarb-brød i Viivaas webshop og nyd et stykke brød med god samvittighed.

Dette Lowcarb-brød er superbrødet som alle kan spise. Du slipper for mælk, gær, sukker og gluten - i stedet får du et Lowcarb-brød fyldt med blandt andet solsikkefrø, græskarkerner, hørfrø og fibre fra sukkerroer og ærter. I forhold til et traditionelt grovbrød indeholder et Lowcarb-brød 94 % færre kulhydrater og 36 % færre kalorier, men fire gange så mange kostfibre.

Et Lowcarb-brød kan alle finde ud af at bage. Alt du skal gøre er at tilsætte vand, bage det og nyde et stykke brød der strutter af mæthed, smag og sundhed. Velbekomme!


Varedeklaration
psyllium loppefrøskaller, solsikkefrø, sesamfrø, Græskarkerner, hørfrø, sukkerroefibre, cikoriefibre, ærtefibre, majsstivelse, resistent stivelse, æggepulver, Ærteprotein, Erythritol, natriumklorid, kaliumklorid, Bikarbonat, Difosfat
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer