Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

Sukrin - Et sundere alternativ

Sukrin

Sukrin er førende inden for markedet; sukkererstatning. Sukrin har en sød smag og indeholder ingen kalorier. Sukrin er af naturlig oprindelse, som gør det tiltalende for de skeptiske forbruger af kunstige sødemidler. Ved anvendelse af sukrin, er det væsentligt nemmere, at reducere sukkerindtaget uden at mærke en væsentligt forskel. I denne artikel ser vi nærmere på hvad Sukrin er, dens baggrund og oprindelse.

Hvad består Sukrin af?

Sukrin er en sukkererstatning, hvor både smag og udseende minder rigtig meget om sukker. Den største forskel der er på sukrin og sukker er, at sukrin ikke indeholder en eneste kalorier, ikke medfører blodsukkerstigning (glykæmisk indeks = 0) samt ikke har en skadende effekt på tænderne. Derfor er sukrin et fremragende naturligt alternativ til sukker.

Som nævnt før, er sukrin et naturligt sødemidler som har en ren og sød smag, som naturligvis ikke indeholder nogen form for tilsætningsstoffer. Mange mener, at smagen af sukrin minder meget om smagen af almindeligt sukker, i forhold til andre naturlige sødemidler der findes på sukkererstatnings markedet.

Fra kemiens side er sukrin en sukkeralkohol, som kaldes erythritol. Andre anvendte sukkeralkoholer som eksempelvis xylitol og sorbitol indeholder stadig et antal kalorier og kan derudover virke afførende, hvis det indtages i større mængder.

Sukrin (500g)

Kun: 64,00 kr

Vejl. pris: 79,00 kr

Fordelen ved erythritol er, at det ingen kalorier indeholder, ikke medfører fordøjelsesbesvær eller har afførende effekt. Årsagen er at molekylet har en minimal størrelse, så det når at absorberes i tyndtarmen i stedet for i tyktarmen. Fra tyndtarmen transporteres det til boldbanen. Da vi ikke har udviklet nogle enzymer til at ned bryde molekylet, bliver det i stedet udskilt uforandret i urinen.

Manglende enzymer til nedbryde molekylet er også årsagen til, at erythritol ikke har en skadende effekt på tænderne. Da bakterierne i munden, ikke kan nedbryde molekylet.

Køb sukrin her >>

Anvendelsen af Sukrin

Sukrin er en sukkererstatning, i stedet for almindeligt sukker. Sukrin kan derfor bruges til at bage lækre kalorielette kager, som ikke sætter sig tungt på samvittigheden eller kroppen.

På trods af de smagsmæssige ligheder der er mellem sukrin og sukker, er sukrin ikke nært så sødt – omkring 70 %.

Man bør sørge for at følge doseringsanvisningerne på pakken, når man skal prøve kræfter med sukrin. I forhold til andre sødestoffer, giver sukrin en god fylde i eksempelvis kage, ligesom almindelig sukker gør, og derfor er doseringen håndterbar at arbejde med.

Sukrin Gold (500g)

Kun: 69,00 kr

Vejl. pris: 79,00 kr

Sukrin+

Det nyeste produkt på markedet, er en blanding af sukrin og stevia. Produktet kombinere de gode egenskaber og har således fået navnet sukrin+.

Indholdet af stevia er højkvalitet i Sukrin+, idet koncentrationen af det aktive stof rebaudioside A er mindst 97 %. Sukrin+ har en sødme som er dobbelt så sød som almindeligt sukker, hvilket gør det nemt at anvende – Da du skal blot anvende den halve mængde, når du anvender sukrin+.

Vil du gerne bevare den slanke figur, men ikke vil undvære den søde smag. Brug Sukrin+ i den halve mængde af traditionel sukker i din bagning og madlavning og gør det lækkert at leve sundt.

Køb Sukrin+ her >>
Sukrin+ (250g)

Kun: 67,95 kr

Vejl. pris: 79,00 kr