Superfruit Gojibær (450 g)

Superfruit Gojibær (450 g)

kr. 175.0000
MEDLEMSPRIS
175,00 kr
Pris: 184,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 12200
Beskrivelse

Hvis ikke du allerede kender til de små røde gojibær fra Kina, skal du nok komme til det inden længe. Gojibær er nemlig for alvor ved at vinde frem i både udlandet og herhjemme og har uden tvivl markeret sig stærkt i gruppen af populære tørrede bær. Med gojibær fra Superfruit får du et produkt der smager godt. Om du vælger at bruge gojibær i din müesli, i salater, i dine smoothies eller blot som snack er helt op til dig. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Uanset hvad du vælger, tilfører Superfruits gojibær en lækker frisk smag til din madlavning. Køb gojibær i Viivaas webshop og prøv selv. Du finder Superfruits gojibær i to forskellige størrelser - vælg mellem en pose med 160 gram og en pose med 450 gram.

De små røde gojibær fra Superfruit stammer fra regionen Ningxia i det nordcentrale Kina. Og det er ikke uden grund at Ningxia kaldes for gojibærernes hjem. Denne region er nemlig kendt for at dyrke nogle af de mest næringsrige gojibær der vokser på buske som kan blive mere end 2 meter høje. Kun den bedste kvalitet er god nok for Superfruit og derfor dyrkes disse gojibær også efter EUs regelsæt for økologisk certificering. Bærrene gennemgår en tørringsproces, hvor de lufttørrer ved en temperatur under 40 grader. Disse gojibær er ikke blevet sødet - det er derfor udelukkende gojibær du finder i posen fra det skandinaviske kvalitetsmærke Superfruit.Varedeklaration
Kundeservice
89 87 17 22
kundeservice@viivaa.dk
Alle hverdage 10-15:30
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer