Paleo-produkter

Vi har samlet alle de bedste produkter på markedet til dig der lever helt eller delvist efter de populære kostprincipper der kendetegner paleo-tankegangen. Kun rene, naturlige og økologiske varer finder vej til denne kategori. På den måde er du sikret en høj kvalitet, og varedeklarationer der udelukkende indeholder ingredienser der lever op til paleo-principperne. Vi har gjort det endnu nemmere for dig at finde netop de produkter der matcher paleo-livsstilens principper, så du kan tilbyde din krop det absolut bedste. Køb dine favoritprodukter i Viivaas webshop og få høj kvalitet leveret lige til døren.

Uanset om du er 100 % inkarneret paleo-tilhænger eller blot har valgt at overføre enkelte af principperne til din hverdag, vil du med garanti finde produkter i Viivaas webshop, som du har lyst til at sætte tænderne i og lade indgå i din kost. Vi håber, at du finder hvad du søger i vores nye paleo-kategori. Hvis ikke, hører vi meget gerne fra dig på kundeservice@viivaa.dk.

Paleo, stenalderkost, hulemandskost.. Kært barn har mange navne. Paleo er igennem det seneste stykke tid blevet mere og mere populært – i Danmark såvel som i resten af verden. Rigtig mange er blevet fascineret af paleo-livsstilens indvirkning på kroppen og har valgt en livsstil, hvor paleo spiller en altovervejende rolle.

I grove træk handler en livsstil efter paleo-principperne om, at spise som vores forfædre i stenalderen gjorde det. Kosten skal i højere grad ligne den der prægede tiden, før vi blev et agersamfund, og derfor udelukkes ting som brød, kerner, pasta og ris eksempelvis. Til gengæld prioriteres rene naturlige fødevarer og et højt indhold af protein og fedt i den daglige kost. Kulhydraterne indgår i mindre grad. I en typisk paleo-kost indgår en stor del kød, fisk og fjerkræ og grøntsager i enhver afskygning. Ting som nødder, bær og frugt indgår også, men disse fødevarer indtages ofte i moderate mængder.

I denne del af Viivaas webshop finder du en lang række produkter der matcher en paleo-livsstil. Find eksempelvis dine favoritter blandt et stort udvalg af lækre økologiske nødder, velsmagende tørrede bær og læskende kokosvand, kokosjuice og mandelmælk. Med produkter som disse kan du både tilfredsstille den søde tand og slukke tørsten uden at skulle gå på kompromis med paleo-livsstilens principper. Selvom du har valgt at leve efter paleo-principperne, behøver du nemlig langt fra at skulle undvære velsmag eller lækre madoplevelser.

Iblandt det brede udvalg af olier og fedtstoffer i høj kvalitet, finder du også det populære økologiske smørprodukt Ghee. Med Ghee kan du stege ved meget høje temperaturer uden at der udvikles transfedtsyrer og bevare den gode smag.

Vi har gjort det endnu lettere for dig at handle produkter der understøtter netop din livsstil. Ved at samle alle de produkter der med fordel kan indgå i en paleo-kost, giver vi dig det optimale overblik over hvad der kan tilføre din kost endnu mere næring og smag – uden at du skal gå på kompromis med paleo-principperne. Og vi leverer naturligvis lige til døren.