Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

Dagens måltider

dagens måltider

De fleste spiser morgenmad, frokost og aftensmad - hertil kommer et par mellemmåltider. Bliv klogere på din egen måltider, og få et overblik over hvad di indtager i løbet af en dag.

Morgenmad

Du har sikkert hørt det før, men morgenmad er et af de vigtigste måltider på dagen. Derfor er det en rigtig dårlig ide, at droppe morgenmaden. Den krop har brug for den energi, for at komme i gang med dagen. Som tommelfingerregel bør du spise morgenmad senest en time efter, at du er stået op. Gør du ikke det, vil du tære yderligere på dine energidepoter, når kroppen går i gang med dagens gøremål.

Om morgen er det en god ide, at få nogle gode kulhydrater samt kostfibre. Du kan få dine fibre ved at spise grov brød, havregryn, mysil osv. Dog skal du være opmærksom på, at disse morgenmadsprodukter ikke indeholder en del sukker. Du kan også spise et stykke frugt eller grønt.

Frokost

Frokost er lige så vigtigt, som sagens andre måltider, Dine måltider midt på dagen, kan både være varmt eller koldt. Husk at inkludere grøntsager, kartofler eller grovbrød.

Aftensmad

Kartofler, ris og pasta er en sund del af aftensmaden, indholdet af kulhydraterne er højt og de indeholder næsten ingen fedt. Dog bør du vælge grov pasta eller brune ris, da indholdet af fibre er en del højere. Varier dine aften måltider, så du både får fed fisk, magert kød og en masse grønsager.

Mellemmåltider

Viivaa vil anbefale dig, at dine mellemmåltider består af et stykke frugt, grønt eller nødder.