Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

Overvægtige børn

21/01/14 12.13

Overvægtige børn Ofte lider overvægtige børn, med meget andet en bare overvægt. Overvægtige børn har ofte andre problemer, end rent fysiske. Derfor er det ret vigtigt, at du tænker over hvad du serverer for dine børn. Da du på den måde kan være med til, at forhindre dine børn ender som overvægtige.

Læs mere >>
Træning for gravide i fitnisscenteret Det er en god ide, at dyrke motion under din graviditet. Derfor har Viivaa lavet et træningsprogram med træning for gravide. I programmet er der en lang række øvelser til træning for gravide, som du kan lave i dit fitnesscenter.

Læs mere >>

Kræsne børn

21/01/14 10.57

kræsne børnNogle børn skifter deres præferencer hurtigt, mens andre er meget til det kendte og vente. Viivaa har nogle gode råd til, hvordan du nemt kan gøre på med kræsne børn.

Læs mere >>
mellemmåltiderAlle har brug for sunde og nærende snacks i løbet af dagen, det er dog ekstra vigtigt til børn.

Læs mere >>
Vitaminer og mineraler til børnVed du hvilke vitaminer og mineraler der er vigtige for dit barn?

Læs mere >>
Børn madlavningDine børn skal hjælpe til med den daglige madlavning. På denne måde lærer de også en masse selv og får mere tid med jer som forældre.

Læs mere >>
Træningsøvelser til gravideFordi du er gravid, betyder det nødvendigvis ikke man skal lægge træningen på hylden. Der er mange fordele ved, at træne når du er gravid – Din fødsel kan blive lettere. Viivaa vil gerne hjælpe dig godt på vej, med din hjemmetræning.

Læs mere >>