Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

Risengrød uden mælk

Risengrød uden mælk Risengrød uden mælk er genvejen til dig, der ønsker en lidt sundere december måned. Mandelmælken giver en dejlig sød smag og er fuldt med e-vitamin og calcium. Velbekomme.

Indhold

3 dl vand
180 g grødris - gerne fuldkorn
1 liter Mandelmælk
¼ tsk Salt
evt. lidt mandelsmør

Kanelsukker

4 spsk Sukrin
2 tsk stødt kanel

Sådan gør du

Bring vand og ris i kog i en tykbundet gryde. Kog risene ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt mandelmælk og bring blandingen i kog. Kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min. Læg låg på og kog i ca. 25 min. Rør ofte i grøden. Hvis grøden virker tynd så kog den i yderligere ca. 5 min. uden låg. Tilsæt salt og smag til.

Bland sukrin og kanel sammen og drys ovenpå grøden efter behov sammen med en klat mandelsmør