Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>
Boost din hukommelseDet er en følelse, vi alle har oplevet.. Hvor har vi egentlig lagt nøglerne, hvad var det nu lige vi skulle i morgen? Hukommelsen kan nogle gange spille os et puds og være svær at arbejde med og forbedre. Men faktisk er der ting, du kan spise for at booste din hukommelse. Viivaa giver dig 10 madvarer, der giver din hukommelse et effektivt boost. Læs mere >>
52 kurenHos Viivaa kan du blive klogere på hvordan, fastekuren 5:2 fungere. Lige for tiden kan man godt sige at 5:2 kuren, er det nye sort. Få en større viden om 5:2 kuren og tab dig, bliv sundere og lev længere.

Læs mere >>
ChiafrøMan skulle tro det var for godt til at være sandt, chia frø er i sig selv en helt. Det er et kosttilskud som er ekstremt næringsfyldt, chiafrø indeholder massevis af omega-3 samt et harv af fibre.

Læs mere >>

Gravide og alkohol

21/01/14 12.57

Gravide og alkoholDet er ikke noget nyt, at gravide og alkohol er en dårlig blanding. Alkohol har en sundhedsskadelig virkning på fosteret samt på graviditetens forløb.

Læs mere >>

Viden om kostfibre

21/01/14 12.29

Viden om kostfibre Kostfibre betegner en særlig type kulhydrat, der har en lang række fordelagtige effekter på din krop. Viivaa vil gerne give dig et overblik over, hvilke fødevarer du finder kostfibre.

Læs mere >>

Tallerkenmodellen

21/01/14 12.26

Tallerkenmodellen Viivaa vil give dig et indblik i hvad tallerkenmodellen illustrere, og hvorfor du bør være opmærksom på dine kostvaner.

Læs mere >>

Fuldkornsmærket

21/01/14 12.25

fuldkornsmærketI 2009 blev fuldkornsmærket introduceret, på det danske marked. Mærket skal gøre det nemmere for os danskere, at vælge produkter med et højt indhold af fuldkorn.

Læs mere >>

Glykaemisk indeks

21/01/14 12.22

glykaemisk-indekHos Viivaa finder du svaret på, hvad er glykæmisk indeks og hvordan det anvendes i en slankekost.


Læs mere >>

Hvad er en vegatar

21/01/14 12.16

vegetarHvad er en vegetar i grunden, og hvad ligger der bag ordet? Find svaret på Viivaa.


Læs mere >>

Nøglehulsmærket

21/01/14 12.14

NøglehulsmærketSiden 2009 har fødevarer producenter, sat mærket på flere og flere af deres produkter. Mærket er et forsøg på at gøre det nemmere for dig, at træffe et hurtigt og sundt valg, når du handler ind i supermarkedet.

Læs mere >>

Få et sundhedstjek!

21/01/14 11.27

Få et sundhedstjek! Det er en nyttig idé at investere i et sundhedstjek til dine medarbejdere.


Læs mere >>
afslapningsøvelser med søren stormDe fleste lever en hektisk hverdag, hvor afslapningsøvelser kan være med til at få pulsen ned. Der findes afslapningsøvelser i alle mulige forskellige afskygninger – find netop det der passer til dig!

Læs mere >>
kosttilskud Hvad er kosttilskud og hjælper de på din træning?Læs mere >>
ProteinerProteiner er utrolig vigtige for din krop og sundhed. Læs mere om hvad proteiner er her.


Læs mere >>
rygningDet er kun gode grunde til at stoppe rygning, og det er aldrig for sent. Læs alle fordelene hos Viivaa.

Læs mere >>
kiss-kostKISS-kost er din medicin mod forhøjet kolesterol, diabetes-2, ustabilt blodsukker, migræne, overvægt og mange flere belastninger.

Læs mere >>

Viden om kulhydrater

21/01/14 10.53

Viden om kulhydrater Kulhydrater er en stor gruppe stoffer, med en række fælles egenskaber. Kulhydrater er vigtig for din krop, du hjælper dig selv ved at sætte dig ind i hvad kulhydrater egentlig gør. På den måde er det nemmere for dig, at finde netop de kulhydrater der passer til dig.

Læs mere >>

Sund på festival

21/01/14 10.52

Sund på festivalSpørgsmålet er om det overhovedet er muligt at være sund på festivaler?

Læs mere >>
TilsætningsstofferTilsætningsstoffer er en række stoffer, du enten kan finde naturligt eller kemisk fremstillet.

Læs mere >>

De 8 kostråd

21/01/14 10.49

de 8 kostrådLær de 8 kostråd at kende hos Viivaa. Kostråd er ikke bare kostråd, og derfor har myndighederne udarbejdet de 8 kostråd for, at kvalitetsstemple netop disse 8 kostråd.

Læs mere >>
Salt og sundhedHelt almindeligt salt består primært af klorid og natrium. Her er 2,5 gr. salt lig med 1 gr. natrium.

Læs mere >>
LightprodukterVi har alle sammen en idé om at lightprodukterne er bedre og sundere. Men er de egentligt også det?

Læs mere >>
AntioxidanterAntioxidanter er stoffer der kan neutralisere frie radikaler, og dermed forhindre skader på celler og væv.

Læs mere >>

Madpyramiden

21/01/14 10.33

Madpyramide Der er blevet udarbejdet en ny madpyramide, hvor du skal spise mest fra bunden og mindst fra toppen.

Læs mere >>

Mineraler

21/01/14 10.31

mineralerMineraler er ligesom vitaminer, det er stoffer som er nødvendige for at opretholde en velfungerende krop. Mineraler består kun af et stof, som fungerer som en salgs byggesten i kroppen. Viivaa har lavet en samlet liste over de vigtigste mineraler, så du nemt kan danne dig et overblik.

Læs mere >>

Vitaminer

21/01/14 10.30

VitaminerViivaa har lavet en samlet oversigt, over de vigtigste vitaminer. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad der er værd at vide om vitaminer.

Læs mere >>

Dagens måltider

21/01/14 10.28

dagens måltiderDet kan betale sig, at tænke en ekstra gang over dine daglige måltider. Det er ikke nok at tænke på hvad dine måltider indeholder, men også hvordan og hvornår de finder sted på dagen.

Læs mere >>
børns madpakkeDet er vigtigt dine børn, får en sund og næringsrig måltider. Mangler du ideer til madpakken? Viivaa vil gerne hjælpe dig, så du kan få ny inspiration til dagligdagen.

Læs mere >>
opbevaring af madHar du styr på anbefalingerne, når det gælder opbevaring af fødevarer? Ved forkert opbevaring risikere du, at din mad taber op til 90 % af de vigtige mineraler og vitaminer.

Læs mere >>

Superfood

21/01/14 10.21

SuperfoodDu har sikkert hørt forskellige fødevarer blive kaldt for superfood? Nogle kalder det deciderede mirakelfødevarer, men kan em superfood alene udrette mirakler? Viivaa vil gøre dig klogere på betegnelsen superfood.

Læs mere >>

Diabeteskost

21/01/14 10.20

diabeteskostHelt overordnet kan man om en diabeteskost sige, at det er almindelig sundt fornuft. Diabetesforeningen anbefaler diabetikere, at følge de 8 kostråd i sammensætningen af deres diabeteskost.

Læs mere >>

Varedeklaration

21/01/14 10.15

Varedeklaration Kan du tolke en varedeklaration på en fødevare? Det er faktisk de færreste der kan det. Det du skal være opmærksom på er, at du kan få rigtig mange nyttige informationer fra en varedeklaration, som kan hjælpe dig til at finde frem til det sundeste valg.

Læs mere >>

Er æg sundt?

20/01/14 11.56

ægEr æg sundt? Hvor mange æg må man spise? Hvad er konsekvensen ved for mange æg?

Læs mere >>
KolesteroltalVed du, om du har et for højt kolesteroltal? Måske ikke, mange danskere er faktisk ikke klar over, hvad et kolesteroltal er.

Læs mere >>

Jernmangel

17/01/14 14.57

jernmangelDet kan være alvorligt, hvis du ikke får nok jern. Det er en lidelse, som du heldigvis meget du selv kan gøre. Du skal blot være opmærksom på din kost, da det effektivt modvirke de ubehagelige virkninger af jernmangel. Hos Viivaa kan du læse mere om hvordan.

Læs mere >>
Kend din kropFor at undgå skader, er det vigtigt at holde øje med kondital, styrke og balance. Så kend din krop!

Læs mere >>
TangHvad ved du om tang? Mange mener at tang er sundt, dog er ikke al tang lige godt at spise. Læs mere for at finde ud af, hvad det er, hvorfor det er sundt samt hvad det indeholder.

Læs mere >>
Nitrat og nitrit Videnskaben har vist, at et indtag af stofferne nitrit og nitrat kan have mange negative konsekvenser. Derfor bør du være opmærksom på, om det mad du indtager indeholder spor af stoffet. Find ud fra hvad stofferne gør, samt hvad forskellen er.

Læs mere >>

Kalorietæller

10/01/14 10.11

Kalorietæller Viivaa vil gerne hjælpe dig med, at give dig et overblik over dit kalorieindtag. Kalorieberegneren vil give dig en oversigt over, hvor mange kalorie du bør indtage i løbet af en dag.

Læs mere >>
Sukrin Sukrin er et naturligt sødemiddel, som ikke indeholder nogle kalorier. Det ligner og smager som sukker.

Læs mere >>