Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>
Glutenallergi hos børn Viivaa har lavet en liste om symptomerne, når det gælder glutenallergi hos børn.


Læs mere >>

Undgå computerskader

21/01/14 12.38

Undgå computerskader Mange har efterhånden lært, at tænke over faren ved at få computerskader – hos Viivaa kan du lære, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du forebygger computerskader.

Læs mere >>
gigtGigt er en gruppe af sygdomme, der alle rammer skelet, led og muskler. Der findes forskellige former for gigt. Viivaa vil gennem gå de hyppigste former for gigt, og hvordan din kost bør være, hvis du lider af gigt.

Læs mere >>

Allergisk reaktion

21/01/14 12.15

allergisk reaktionVidenskaben har vist, at en allergisk reaktion i 90 % af tilfælde skyldes 1 af 8 fødevarer eller fødevaregrupper. Hos Viivaa kan du få et større indblik i, hvilke fødevarer der fremkalder en allergisk reaktion.

Læs mere >>
Overspisning er en sygdom Hvis du lider af overspisning vil du kunne spise ekstreme mængder af mad uden egentlig at være sulten. Men tvivl ikke, der er hjælp at hente!

Læs mere >>

Perniciøs Amaemi

21/01/14 10.52

Perniciøs Amaemi Perniciøs anæmi er en arvelig sygdom, der udtrykker sig i form for blodmangel, der skyldes at kroppen ikke kan optage vitamin B12 fra kosten i tarmen. Symptomerne på perniciøs anæmi kan være hovedpine, træthed, øresusen, synsforstyrrelser, hjertebanken og mangel på syre i mavesækken.

Læs mere >>
Nikkelallergi og kontaktallergi Nikkelallergi kan blive fremprovokeret af smykker, lynlåse, ure, mobiltelefoner, mønter og nogle former for makeup. Udover dette kan en lang række fødevarer indeholde nikkel, og det kan forårsage eksem hvis du lider af kronisk nikkelallergi.

Læs mere >>

Ortoreksi

21/01/14 10.48

Ortoreksi Hvis man lider af ortoreksi, har du overdrevent fokus på at spise sundt. En ortirektiker har et forvansket billede af hvad der er sundt, og derfor ender man ofte med at blive fejlernæret. Dette kan resulterer i social isolation, og i værste fald kan det føre til en depression.

Læs mere >>
PCOForkortelsen for polycystik ovariesyndrom er PCO og forekommer hos kvinder i den fødedygtige alder.

Læs mere >>
MegareksiMegareksi er en nyere sygdom, som er opstået blandet træningscentrenes muskuløse medlemmer.

Læs mere >>

Anoreksi

21/01/14 10.41

anoreksiEn person der lider af anoreksi, fokuserer konstant på sin krop, og ser sig selv som overvægtig. Det gælder uanset hvilken størrelse personen rent faktisk har, og hvordan man ser ud. Hos Viivaa kan du læse mere om spiseforstyrrelsen.

Læs mere >>

Bulimi er en sygdom

20/01/14 15.00

BulimiBulimi er en spiseforstyrrelse og personer med bulimi har tit brug for hjælp fra andre.

Læs mere >>