Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

Elastik øvelser

21/01/14 12.39

elastik øvelserDu behøver ikke at finde dig i smerter i nakke, skulde og arme, selvom du dagligt tilbringer mange timer foran en computer. Gør noget ved smerterne med nemme og enkle elastikøvelser

Læs mere >>

Myter om motion

21/01/14 12.32

Myter om motionDet kan være svært at adskille myter fra fakta. Hos Viivaa gennemgår vi det mest udbredte, myter om motion.

Læs mere >>

Spinningsko og udstyr

21/01/14 12.31

Spinningsko og udstyr Viivaa hjælper dig godt på vej; det eneste du behøver at investere i er et par gode spinningsko samt cykelshorts.

Læs mere >>

Crossfit

21/01/14 12.29

crossfitCrossfit handler om styrke og kondition, som er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre. Træningskonceptet er for alle der ønsker at komme i god form, men som endnu ikke har fundet den optimale træning endnu.

Læs mere >>

Akut skadebehandling

21/01/14 12.17

akut skadebehandlingMed den rigtige skadebehandling, er der mange ting du skal kan gøre, når skaden sker. Du forkorter din skadeperiode, og kan hurtigere vænne tilbage med en aktiv hverdag, så skaden ikke sætter en stopper for din træning.

Læs mere >>

Intervaltræning

21/01/14 12.10

intervaltræningIntervaltræning er et godt redskab til, at forbedre din kondition. Det er en træningsform, hvor der skiftes mellem arbejde og hvile. Hos Viivaa kan blive klogere på, hvor intervaltræning er så godt.

Læs mere >>

Træn med et pulsur

21/01/14 11.33

Træn med et pulsur Træning med pulsur er meget populært. Seriøse motionister snakker ofte om, at man bør træne med et pulsur, det er også rigtigt. Det betyder dog ikke, at hvis du indtil videre har trænet uden et pulsur, at du så har været useriøs og spildt din tid. Et pulsur hjælper dig med at strukturere din træning sådan, at du lettere kan nå dine mål.

Læs mere >>
Aktiv hverdag Ønsker du et vægttab eller bare at du forøger din forbrænding lidt? Så vil en aktiv hverdag hjælpe dig godt på vej.

Læs mere >>

Golfudstyr

21/01/14 11.24

golfudstyrGolf kræver en del udstyr, så får at få et overblik har Viivaa lavet en beskrivelse af det mest almindelige udstyr i golf verden.

Læs mere >>

Fitness som træning

21/01/14 11.24

fitness Fitness er en god mulighed for træningen. Her bestemmer du selv dine valg af træningsredskaber og din træning er afhængig af din målsætning.

Læs mere >>
hvor mange set skal jeg laveHvor mange set og hvor længe pauser er meget individuelt, og til dels bestemt af gener og målsætninger. Dog er der nogle fysiologiske og videnskabelige rammer, som kan give dig en ide om hvad dit valg bør være.

Læs mere >>

Udstrækning

21/01/14 11.20

UdstrækningFor mange indgår strækøvelserne, som en fast del efter træning eller for at forebygge skader. Nogle bruger det for at opretholde bevægeligheden i leddene, andre for at forhindre muskelømhed.

Læs mere >>

Spinningskader

21/01/14 11.19

Spinningskader Hvis du gerne vil undgår spinningskader, er det bedste råd Viivaa kan give dig - mærke efter på din krop.

Læs mere >>
mountainbikeAt køre på en mountainbike er væsentlig anerledes, end cykling på en almindelig cykel. En mountainbike er robust som giver dig mulighed for, at udfordre dig på ujævnt terræn i skoven.

Læs mere >>

Væske under træning

21/01/14 11.13

Væske under træning Du kan aldrig indtage for meget væske under træningen. Væskemangel kan medføre mange ubehageligheder for dig.

Læs mere >>
cykelprogram for begyndereCykelprogrammet er inddelt efter forskellige sværhedsgrader, således har mulighed for at blive udfordret. Efter endt cykelprogram skulle du gerne være klar til, at fuldfører et cykelløb.

Læs mere >>
Et svømmeprogram på 3 uger Kunne du godt tænke dig at bruge lidt mere tid på svømning? Så benyt dette 3 ugers svømmeprogram i de første uger af din træning.

Læs mere >>

Gå til badminton

21/01/14 11.10

BadmintonBadminton er en underholdende og sjov sportsgren. Du vil opleve både mentale og fysiske udfordringer.

Læs mere >>

Styrketræning

21/01/14 11.03

Styrketræning Styrketræning er godt for dig. Styrketræning er ikke ensbetydende, at man bliver bodybuilder – langt fra! Der er en masse fordele ved styrketræning såsom fedtforbrænding, øget forbrænding mm.

Læs mere >>

Mindfulness

21/01/14 11.02

mindfulnessHos Viivaa kan du se gevinsten ved mindfulness, og få gode øvelser til mindfulness.


Læs mere >>

Squash som træning

21/01/14 10.59

Squash som træningSquash er en yderst effektiv form for motion hvor både din hurtighed, kondition og udholdenhed trænes. Squash er en af de mest konditionskrævende sportsgrene, hvor især hofte, skuldre, ben og balder bliver arbejdet igennem.

Læs mere >>
Aktiv fritid med børn Er i aktive nok i din familie? Lader du børnene se fjernsyn hele dagen? Det vil være et godt samlingspunkt for familien at blive mere aktive i hverdagen.

Læs mere >>

Motivation

21/01/14 10.54

motivationAt være motiveret, er den bærende drivkraft. Vi har alle prøvet at være umotiveret, og ved at ydeevnen ikke er i top, men vi har sikkert også alle sammen prøvet at være motiveret – og det er en dejligt følelse. Viivaa vil give dig nogle gode råd, så du kan opnå dine mål.

Læs mere >>

Hvad er flow?

21/01/14 10.54

flowFlow er nemlig en individuel oplevelse. Flow hænger sammen med kroppen og dens bevægelse, da det er herigennem flow bliver fremhævet for dig. Det handler om at give sig fuldstændigt hen samt om at have en intens fokusering. Man kan også sige, at de grundlæggende forudsætninger for flow er trivsel og læring.

Læs mere >>

Andre træningsformer

21/01/14 10.51

Andre træningsformerDer findes en masse former for træningsmetoder. Her vil golf og zumba blive omtalt.

Læs mere >>
cirkeltræning som intervaltræningViivaa har forslag til, hvordan du kan udfører cirkeltræning i form af intervaltræning. Cirkeltræning kan være sjovt, effektivt, anerledes og spændende. Se her hvordan du kommer godt i gang i skoven, derhjemme eller i svømmehallen.

Læs mere >>

Hjemmetræning

21/01/14 10.44

hjemmetræning Fordelen med hjemmetræning er, at du har god mulighed for at strukturere din tid. Viivaa giver dig nogle gode råd med på vejen.

Læs mere >>

Fysiologi

21/01/14 10.42

fysiologiNår man taler om træning og motion, spiller fysiologi en væsentlig rolle.

Læs mere >>

Mentaltræning

21/01/14 10.39

mentaltræningMentaltræning handler om idrætspsykologi, som er relevant for alle der gerne vil optimerer deres træning samt resultater. Hos Viivaa kan du blive klogere på, hvordan du kan benytte dig af mentaltræning.

Læs mere >>

Svømning

21/01/14 10.37

Svømning Svømning er en god og behagelig form for motion. Du forbedrer ikke blot din kondition, men også dine muskler.Læs mere >>
Vælg det rigtige spinningprogram Du kan ofte vælge mellem flere forskellige spinningprogrammer, i dit fitnesscenter. Ofte har de forskellige hold varierende hårdhed, og for at komme godt i mål, bør du vælge det spinningprogram efter dit niveau.

Læs mere >>

Kontor øvelser

21/01/14 10.33

kontor øvelserHvis du sidder meget ned i dagligdagen, kan du med fordele lave daglige kontorøvelser, som ikke kræver sved på panden.

Læs mere >>
Træning efter fødselViivaa har lavet et program til dig som ønsker, at genfinde din form før du blev gravid.

Læs mere >>

Opstil træningsmål

21/01/14 10.23

TræningsmålHvis du ønsker en realistisk træning, vil træningsmål være optimale at benytte. Du bør rykke grænser og arbejde mod dine mål. Læs mere >>
TennisKunne du godt tænke dig at vide lidt mere om de forskellige tennis-regler. Så læs mere om tennis-regler her.

Læs mere >>

Træningsmusik

21/01/14 10.18

Træningsmusik Musik kan betyde mere motivation, og glæde ved træningen. For mange kan den rette træningsmusik, få dig til at yde mere. Bliv klogere på træningsmusik, og hvad dit behov er.

Læs mere >>
fodboldEr du i tvivl om du om de grundlæggende fodbold-regler? Hos Viivaa kan du få styr på fodbold-reglerne.

Læs mere >>

Pilates

21/01/14 10.11

PilatesPilates-øvelser vil sætte gang i hele kroppen. Derudover er pilates også til gavn for din vejtrækning og dit stressniveau. Læs mere om pilates-øvelser her.

Læs mere >>

Løbeprogrammer

21/01/14 10.09

løbHos Viivaa kan du finde det løbeprogram, der passer lige præcis til dig og dine mål. Du kan både finde løbeprogrammer til intervalløb, 10 km., halvmarathon og marathon.

Læs mere >>

Udholdenhedstræning

20/01/14 16.50

Udholdenhedstræning Ved langdistancesport er udholdenhed en vigtig faktor. Udholdenhedstræning betyder meget, når du dyrker motion. Hos Viivaa kan du lære mere om udholdenhedstræning, og hvordan du får mest muligt ud af den.

Læs mere >>

Spinning

20/01/14 16.25

Spinning Lær mere om spinning som træning. Spinning er cykeltræning på en indendørs cykel, som ofte foregår i landets fitnesscentre hvor der er en instruktør tilstede – Der er så mange gode grunde til at vælge spinning som træning.

Læs mere >>
Håndbold reglerKunne du godt tænke dig at vide lidt mere om håndbold? Hvad der kendetegner det og hvilke regler der er, så læs med her. Læs mere >>

Kondital

20/01/14 15.36

konditalOm din kondition er god eller dårlig er bestemt af, hvor meget ilt du er i stand til at optage i kroppen - ergo din maksimale iltoptagelse. Konditallet er et udtryk for kroppens aktuelle maksimale aerobe kapacitet, som er den maksimale evne til at optage ilt. Hos Viivaa kan du beregne dit kondital.

Læs mere >>
Indstil din spinningcykel korrekt Guidelines til indstilling af spinningcykelLæs mere >>

Makspuls

20/01/14 13.03

makspulsDet kræver meget anstrengende arbejde, at finde sin makspuls. Din makspuls indikere ikke hvor god form du er, men hvor hårdt du har trænet. Hos Viivaa kan du nemt finde din makspuls, vi hjælper dig til hvordan du kan bruge din makspuls i din træning.

Læs mere >>
cykeltræningMichael Mørkøv håber at kunne inspirere dig til, at kaste sig over cykeltræning uanset dit niveau. Du kan læse om Michael Mørkøvs 6 gode råd til, hvordan man kommer i gang og optimere sin cykeltræning.

Læs mere >>

Træning og alkohol

20/01/14 10.11

træning-og-alkoholEt alkoholindtag kombineret med en aktiv hverdag, er en rigtig dårlig cocktail. Alkohol påvirker en stor del af de parametre der er væsentlige, for en aktiv hverdag med træning. Hos Viivaa kan du læse om, hvad alkohol gør ved kroppen samt hvad effekterne af alkohol og træning kan være.

Læs mere >>
Restitution For de fleste er det ikke nogen overraskelse, at motion har en indflydelse på din krop og sind. Men det er de færreste der er klar over, hvor stor en rolle restitution spiller. Det er nødvendigt at højde for restitution, hvis du gerne vil oparbejde et sundt træningsmønster.

Læs mere >>
StavgangSynes du også det ser fjollet ud, når folk går rundt med stave, uden ski og tænker, ”sådan vil jeg aldrig gå rundt”. Så kan dette måske ændre dit syn på det. Læs mere >>
koncentrationMangel på koncentration kan have verbale konsekvenser, hvad enten du træner eller dyrker konkurrence. Koncentration kan være en svær størrelse, og det er meget individuelt hvad der forstyrres din koncentration. Uanset hvordan din koncentration er, kan den trænes og gøres bedre, hvis du virkelig vil det.

Læs mere >>