Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

Spinning

Spinning Spinning er både motiverende, og ekstremt hård træning. Spinning foregår oftest på hold, hvor der er en god holdånd som er et af de bærende elementer. Når man er til holdtræning, styrker instruktøren din træning og dermed sikre kvaliteten, så du får det mest optimale ud af din træning.

Kan alle gå til spinning?

Alle kan gå til spinning, uanset køn, aldre, vægtklasse og træningstilstand. Spinning er sjovt, effektiv, hårdt, sikkert med et højt forbrug af energi og god chance for at forbedre din kondition.

Fordelene

- Spinning er rigtig god kredsløbstræning
- Træning for både hjerte og kondition
- Effektiv kamp mod kiloene
- Udholdenhedstræning
- Mindsker træthed/uoplagthed
- God påvirkning på dit kredsløb

Fysiologi og spinning

Dit fedtvæv mindskes da din lungefunktion, dit hjerte og din hvilepuls vil ændre sig ved regelmæssig og varig spinning som træning. Al træning – og særligt spinning – påvirker hjertet i en positiv retning.

Blodtrykket vil sænkes, blodmængden bliver større og mængden af celler vil øges. Udover dette, vil der med regelmæssigt spinning ske en transport af affaldsstoffer, væk fra cellerne. Dette betyder, at iltoptagelsen i musklerne forbedres, som yderligere resultere i at du ikke vil blive lige så hurtigt træt i dine muskler.

En effektiv kamp mod kiloene

Det hele handler naturligvis om din indsats, jo højere puls jo mere vil du forbrænde. En god kombination er spinning og styrketræning, da du vil opnå øget muskelmasse , som vil sætte endnu mere stub i din forbrænding samt efterforbrænding. Du vil sagtens kunne opnå resultater ved spinning, men i sidste ende handler det om hvad du spiser.

Træning er den allerbedste måde at vedligeholde et vægttab, samt din sunde og stærke krop. Men træningen kan ikke stå alene, kosten har også en stor betydning.