Ingredienser (30 små stk.)
8 Æg
2 dl. Mælk
3 dl. Mandelmel
2 dl. Kokosfibre
4 tsk. Bagepulver
2 dl. Smeltet smør
4 spsk. FiberHUSK
2 spsk. Sukrin+
2 tsk. Vanilje
2 dl. Mælk
3 dl. Mandelmel
2 dl. Kokosfibre
4 tsk. Bagepulver
2 dl. Smeltet smør
4 spsk. FiberHUSK
2 spsk. Sukrin+
2 tsk. Vanilje
Creme
8 Pasteuriserede æggeblommer (4 bægre)
6 tsk. Agar-Agar pulver
4 spsk. Sukrin+
6 dl. Piskefløde
2 dl. Mælk
4 tsk. Vanilje
Pynt f.eks. med Sukrin Melis med rød frugtfarve og frysetørrede hindbær.
6 tsk. Agar-Agar pulver
4 spsk. Sukrin+
6 dl. Piskefløde
2 dl. Mælk
4 tsk. Vanilje
Pynt f.eks. med Sukrin Melis med rød frugtfarve og frysetørrede hindbær.
Creme – sådan gør du
1. Pisk først æggeblommer, vanilje og sukrin cremet og tykt.
2. Tag en anden skål og pisk 4 dl. piskefløde til flødeskum.
3. Varm i en gryde 2 dl. piskefløde, ager ager og mælk. Lad det koge i 2 til 3 minutter, mens der røres.
4. Lad det herefter køle lidt af, hvorefter æggemassen tilsættes, mens der forsigtig røres rundt.
5. Til sidst vendes flødeskummet forsigtig i og lad så cremen køle helt af. Dette tager cirka 4 timer.
2. Tag en anden skål og pisk 4 dl. piskefløde til flødeskum.
3. Varm i en gryde 2 dl. piskefløde, ager ager og mælk. Lad det koge i 2 til 3 minutter, mens der røres.
4. Lad det herefter køle lidt af, hvorefter æggemassen tilsættes, mens der forsigtig røres rundt.
5. Til sidst vendes flødeskummet forsigtig i og lad så cremen køle helt af. Dette tager cirka 4 timer.
Dej – sådan gør du
1. Pisk først æggene og sukrin til en tyk masse.
2. Tilsæt nu bagepulver, smør, vanilje og fiberhusk. Rør det godt sammen.
3. Tilsæt herefter mandelmel, kokosfibre og mælk og bland det godt sammen.
4. Lad nu dejen trække i cirka 10 minutter. Imens kan du lægge bagepapir på en bageplade.
5. Tag en våd spiseske og lav 30 små skefulde dej. Pensel dem med en æggeblomme.
6. Bag til sidst boller i en 180 grader varm ovn i cirka 10 min., til de er flotte gyldne.
Når både cremen er stivnet og bollerne er kolde pyntes bollerne med frysetørret hindbær og sukrinmelis. Herefter deler du bollerne midt over og sprøjter cremen i, hvorefter toppen lægges over bollen.
Læs flere af Nina Ebdahls lækre opskrifter på hendes blog.2. Tilsæt nu bagepulver, smør, vanilje og fiberhusk. Rør det godt sammen.
3. Tilsæt herefter mandelmel, kokosfibre og mælk og bland det godt sammen.
4. Lad nu dejen trække i cirka 10 minutter. Imens kan du lægge bagepapir på en bageplade.
5. Tag en våd spiseske og lav 30 små skefulde dej. Pensel dem med en æggeblomme.
6. Bag til sidst boller i en 180 grader varm ovn i cirka 10 min., til de er flotte gyldne.
Når både cremen er stivnet og bollerne er kolde pyntes bollerne med frysetørret hindbær og sukrinmelis. Herefter deler du bollerne midt over og sprøjter cremen i, hvorefter toppen lægges over bollen.