Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>
pulled prok burger med coleslawPrøv en lækker saftig Pulled Pork burger, som er lavet efter Low Carb High Fat princippet. Low Carb High Fat er en kostmodel, som har taget Danmark med storm.

Læs mere >>

Thai-gris

21/01/14 12.33

Thai-GrisEn lækker krydret og varmende ret til de kolde måneder med sprøde nødder, syrlig lime og frisk koriander på toppen. Prøv kokken Thomas Rodes opskrift på Thaigris fra hans bog "Stenalderkost".

Læs mere >>

Risengrød uden mælk

21/01/14 12.27

Risengrød uden mælkRisengrød uden mælk er genvejen til dig, der ønsker en lidt sundere december måned. Mandelmælken giver en dejlig sød smag og er fuldt med e-vitamin og calcium. Velbekomme.

Læs mere >>

Lækre vaniliekranse

21/01/14 11.28

Lækre vaniliekranse Hvis du elsker vaniliekranse, kan du her få opskriften på nogle sundere vaniliekranse.


Læs mere >>
burgerboller med sesammelBurger kommer ofte på banen, når der bliver talt om livretter. Viivaa har fundet en lækker opskrift fra Tatjana Albinus, som ikke indeholder hvede.

Læs mere >>
energibarNår man er på farten og sulten melder sig, er det rart at have sundt alternativ ved sin side. Men en hjemmelavet energibar har du et velsmagende alternativ, til de mange sukkerholdige fristelser. Prøv en lækker hjemmelavet energibar, som får stillet den søde tand på en fornuftig måde.

Læs mere >>

Lækre sandwichbrød

21/01/14 11.07

Sandwichbrød Disse lækre sandwichbrød indeholder bl.a. philadelphia og sesammel, for at gøre dem rigtig luftige og er et godt valg til morgenmaden, frokosten eller picnickurven.

Læs mere >>
havregrynskuglerViivaa har den lækreste opskrift, på havregrynskugler uden sukker. Det er en opskrift du bare må prøve. Prøv en gammel klassiker i en ny version – nemlig sukkerfri havregrynskugler.

Læs mere >>
knækbrødDet er slet ikke svært at lave hjemmelavede knækbrød. Det er sundt og lækkert, og så smager det skønt.

Læs mere >>
Nem og enkel karrysildHvad tænker du når du hører ordet karrysild? Nemlig julehøjtiden og alle de julefrokoster der her hører med. Få opskriften på en nem og enkel karrysild her.

Læs mere >>
Fastelavnsboller Disse lækre fastelavnsboller er uden sukker og hvedemel og et godt samlingspunkt for hele familien.

Læs mere >>
Sukkerfri kageDenne kage kaldes mandel-hasselnød-kakao-daddel-appelsin-kage. Ja, det er et langt navn, men kagen er utrolig og endda sukkerfri.

Læs mere >>

Lækre sesamkiks

21/01/14 10.39

SesamkiksDisse lækre sesamkiks er ikke til at stå for. Det er en god lille snack igennem hele dagen.

Læs mere >>

Lækre sesambrød

21/01/14 10.38

SesambrødDenne opskrift passer perfekt til morgenbordet. Sesammel og kokosfibre er to af hovedingredienserne i opskriften.

Læs mere >>

Rødkål med stevia

21/01/14 10.38

Rødkål med steviaRødkål forbinder man med jul. Både duft, farve og smag leder ens tanker hen på jul.

Læs mere >>
GulerodskagePrøv denne lækre gulerodskage, som er helt uden sukker og mel.

Læs mere >>
BlåbærsmoothieTrænger du også til en lækker læskende blåbærsmoothie, når sommeren kommer hid? Med denne opskrift kan du selv lave en lækker og kølig blåbærsmoothie.

Læs mere >>
RodfrugtbygottoDenne lækre vinterret kommer fra bogen Grød af Lasse Skjønning Andersen.

Læs mere >>
Sunde pølsehorn Viivaa har en lækker opskrift på sunde pølsehorn, som hverken indeholder sukker eller mel. Det er et godt alternativ, som er nemt at have med på farten, til madpakken, den hyggelige skovtur eller børnefødselsdagen.

Læs mere >>
hjemmelavede proteinbarer Lav dine egne proteinbarer med denne opskrift fra Thomas Rode og Thilde Marbjergs nyeste bog "Palæo - stenalderkost og træning"

Læs mere >>
Skyr dessertHvis du elsker lækker og uimodståelige dessert, så prøv denne lækre sunde skyr-dessert med frugt.

Læs mere >>

Lækker chokoladekage

17/01/14 10.55

ChokoladekageEr du helt vild med chokolade og elsker chokoladekage? Så prøv denne opskrift på en lækker chokoladekage med chokoladesmør.

Læs mere >>
Marcipan uden sukker Her finder du en let og enkel opskrift på marcipan, som ikke indeholder sukker.


Læs mere >>

Sunde Pebernødder

10/01/14 10.53

Sunde Pebernødder Her er en opskrift på sunde pebernødder.Læs mere >>
Nougat Er du en af dem der propper dig med alt det lækre julemad og julekager, men får dårlig samvittighed? Så kan du lave sunde, men stadig lige så lækre, opskrifter på gode julesager. Her er opskriften på hjemmelavet nougat, med færre kalorier.

Læs mere >>