Lige nu GRATIS FRAGT på din første ordre!

Brug gavekoden: GRATIS-FRAGT

Risengrød uden mælk

Risengrød uden mælk Risengrød uden mælk er genvejen til dig, der ønsker en lidt sundere december måned. Mandelmælken giver en dejlig sød smag og er fuldt med e-vitamin og calcium. Velbekomme.

Indhold

3 dl vand
180 g grødris - gerne fuldkorn
1 liter Mandelmælk
¼ tsk Salt
evt. lidt mandelsmør

Kanelsukker

4 spsk Sukrin
2 tsk stødt kanel

Sådan gør du

Bring vand og ris i kog i en tykbundet gryde. Kog risene ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt mandelmælk og bring blandingen i kog. Kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min. Læg låg på og kog i ca. 25 min. Rør ofte i grøden. Hvis grøden virker tynd så kog den i yderligere ca. 5 min. uden låg. Tilsæt salt og smag til.

Bland sukrin og kanel sammen og drys ovenpå grøden efter behov sammen med en klat mandelsmør