En god lækker chokoladekage med chokoladesmør slår man aldrig fejl af. Opskriften her er lavet af Nina Ebdahl fra pcoliv.dk, som hun benyttede til hendes egen fødselsdag og gæsterne var ellevilde med den.
Ingredienser:
1 dl. Sukrin
2 spsk. FiberHusk
6 æg
50 gram smør
½ dl. Kakaosmør
3 dl. Mandelmel
4 del. Mælk
1 dl. Kokosfibre
150 gram chokolade
1 dl. Kakao
2 tsk. Bagepulver
1 spsk. Vanilje.
Der kan pyntes med Sukrin melis.
1 dl. Sukrin
2 spsk. FiberHusk
6 æg
50 gram smør
½ dl. Kakaosmør
3 dl. Mandelmel
4 del. Mælk
1 dl. Kokosfibre
150 gram chokolade
1 dl. Kakao
2 tsk. Bagepulver
1 spsk. Vanilje.
Der kan pyntes med Sukrin melis.
Sådan gør du:
1. Pisk æg og sukrin tyk.
2. Tilsæt mandelmel, husk, kokosfibre, kakao, vanilje og bagepulver. Pisk det godt sammen.
3. Varm mælk, kakaosmør, chokolade og smør i en gryde. Det må ikke koge. Varm kun til chokoladen er smeltet.
4. Hæld det langsomt i æggemassen, mens du rører.
5. Hæld dejen i en smurt form.
Chokoladekagen bages i cirka 30 minutter ved 180 grader varmovn (200 grader ved normal ovn). Dog afhænger bagetiden af formen.
Hvis du elskede denne opskrift, kan du se flere af Nina Ebdahls opskrifter på hendes 'blog'.
1. Pisk æg og sukrin tyk.
2. Tilsæt mandelmel, husk, kokosfibre, kakao, vanilje og bagepulver. Pisk det godt sammen.
3. Varm mælk, kakaosmør, chokolade og smør i en gryde. Det må ikke koge. Varm kun til chokoladen er smeltet.
4. Hæld det langsomt i æggemassen, mens du rører.
5. Hæld dejen i en smurt form.
Chokoladekagen bages i cirka 30 minutter ved 180 grader varmovn (200 grader ved normal ovn). Dog afhænger bagetiden af formen.
Hvis du elskede denne opskrift, kan du se flere af Nina Ebdahls opskrifter på hendes 'blog'.