Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>
Blodtryksmålere - Hvilken skal du vælge?Der findes rigtig mange forskellige blodtryksmålere, der alle er gode på hver deres måde. Det er lidt af en jungle, så hvilken skal du vælge? Vi giver dig gennem denne guide, et billede af hvilken blodtryksmåler der passer til lige netop dit behov! Læs mere >>
arbejdsbordGå efter et arbejdsbord der kan indstilles til, at passe til dine behov. Dit arbejdsbord er ofte dit vigtigste redskab under en travl arbejdsdag, et arbejdsbord er ikke bare et arbejdsbord.

Læs mere >>

Sikker i solen

21/01/14 10.24

Sikker i solenVi alle elsker når vi endelig har lidt sommer her i Danmark og vi vil bare nyde det i fulde drag. Men hvor mange husker lige solcreme, vand, skygge og solhat?

Læs mere >>

Genstandsberegner

16/01/14 16.26

GenstandsberegnerHos Viivaa kan du se hvor meget en genstand er, og hvor mange genstande der er i enkelte produkter.

Læs mere >>
Skiøvelser til hjemmet Glæder du dig også til du skal på skiferie og vil være 100% klar? Så kan du her, se skiøvelser du kan lave i hjemmet, inden du drager afsted på skiferie. Her kan du læse tips og tricks fra Viivaas eksperter.

Læs mere >>
Alkoholforbrænding Mange tror at frisk luft, motion og kaffe hjælper på alkoholforbrændingen. Men gør det nu også det? Nej! Alle tre giver en følelse af at være mere frisk, men de hjælper ikke på alkoholforbrændingen.

Læs mere >>